Slik finner du barnas aktuelle GPS-posisjon

28. mars 2024

ID 96913

Slik finner du den aktuelle posisjonen til barnets mobilenheter:

1. Gå til delen Barn.
  2. Velg profilen til barnet du ønsker å finne ut hvor er ved hjelp av mobilenheten.
  3. Gå til underdelen Hvor er barnet mitt
  4. Klikk på knappen Innstillinger.
  5. Kontroller at bryteren Plasseringsovervåking er på. Hvis vekselbryteren er av, slår du den på.
  6. Klikk på Rapporter.

Etter at programmet har funnet posisjonen til barnet ditt, vises det på et kart.

7. For å oppdatere informasjon om gjeldende plassering av barnets mobile enhet, klikk på repriseikonet ( Oppdater) og Oppdater koordinater.

Den aktuelle posisjonen til barnets mobilenhet kan ikke fastsettes i følgende tilfeller: Hvis enheten er slått av eller ikke har dekning, hvis GPS-modulen eller posisjonstjenestene på enheten er deaktivert, eller hvis enheten ikke er koblet til Internett.