Slik tilbakestiller du passordet ditt

28. mars 2024

ID 96933

Hvis du har glemt passordet til My Kaspersky-kontoen din, kan du gjenopprette tilgang til kontoen din ved å tilbakestille passordet.

Slik tilbakestiller du kontoens passord:

1. Klikk på koblingen Glemt passordet på påloggingssiden.
  2. Skriv inn e-postadressen du anga da du opprettet kontoen.
  3. Klikk på Fortsett.

Hvis den angitte e-postadressen er registrert i nettstedet, sendes en melding med en kobling for tilbakestilling av passordet.

4. Klikk på koblingen i meldingen.
  5. Skriv inn et nytt passord i vinduet som åpnes, og bekreft det.

Passordet må bestå av minst 8 tegn, som inkluderer minst ett tall, én stor og én liten bokstav og ingen mellomrom. Passordet må ikke være det samme som et du har brukt nylig. Se Passordkrav.

6. Angi en sikkerhetskode hvis du har konfigurert totrinnsverifisering for kontoen din.
  7. Klikk på Fortsett.

Det nye passordet for å logge på My Kaspersky er lagret.

Hvis du ikke har mottatt en melding, kan du sjekke søppelpostmappen eller om e-post adressen du oppgav er korrekt, og prøve igjen. Hvis fortsatt ikke har mottatt en melding, er e-postadressen du spesifiserte sannsynligvis ikke registrert på nettstedet. Du kan kontakte kundeservice. En tilbakestilling av passord kan føre til tap av Kaspersky Safe Kids-data! For å lagre innstillingene og statistikken må du koble minst én av barnets enheter til Internett og logge på Kaspersky Safe Kids før du tilbakestiller passordet ditt.