Om overvåking av Internett-bruk

28. mars 2024

ID 97365

Med overvåkning av Internett-bruk kan du finne ut hvilke nettsteder barnet ditt har besøkt, og begrense deres tilgang til nettsteder med uønsket innhold. Du kan bruke standardinnstillingene (basert på barnets alder) eller du kan justere innstillingene etter barnets behov.

Overvåkning av Internett-bruk gir følgende funksjoner:

• Sikkert søk
  • Sikkert søk på YouTube
  • Overvåking av YouTube
  • Varslinger om søk på begrensede temaer
  • Begrensninger for nettstedskategori
  • Begrensinger for bestemte nettsteder
  • Blokkere tilgang til alle nettsteder eller tilpasse tilgang etter nettstedkategori
  • Rapporterer barnets aktivitet på Internett

Du kan konfigurere varslinger når barnet ditt forsøker å besøke forbudte nettsteder eller nettsteder som ikke anbefales, på My Kaspersky eller i foreldrenes mobilapp.

Funksjonen for overvåking av Internett-bruk har noen begrensninger på enheter med iOS 13.. Mer informasjon

Se også

Slik redigerer du varslingsinnstillingene