Slik oppdaterer du Kaspersky Safe Kids

28. mars 2024

ID 98074

Oppdatering av programmet retter opp i feil, legger til nye funksjoner og forbedrer ytelsen til eksisterende funksjoner. Kaspersky Safe Kids leter etter nye versjoner på oppdateringsserveren én gang om dagen. Hvis en ny versjon er tilgjengelig, vil Kaspersky Safe Kids prøve å oppdatere seg automatisk. Programmet kan kreve at du godtar de nye betingelsene og vilkårene for bruk av tjenesten for å fullføre oppdateringen.

Du må godta de nye betingelsene for lisensavtalen for sluttbrukere samt personvernerklæringen for å fullføre oppdateringen. Det er valgfritt å godta flere erklæringer, for eksempel erklæringen om databehandling for markedsføringsøyemed. Du kan trekke tilbake samtykket ditt til enhver tid under kontoinnstillinger (se Samsvar med lovgivningen til Den europeiske union).

På My Kaspersky, kan du motta varsler om mislykkede oppdateringer på enhetene dine. I så fall må du prøve å fullføre oppdateringen manuelt på disse enhetene:

Slik oppdaterer du appen for Android

Slik oppdaterer du appen for iOS

Slik oppdaterer du programmet for Windows

Slik oppdaterer du programmet for macOS

Hvis du oppdaterer premium-versjonen av Kaspersky Safe Kids, fortsetter du å bruke premium-versjonen av programmet etter oppdateringen. Etter oppdateringen kan det hende Kaspersky Safe Kids tilbakestiller tiden barnet ditt bruker på programmer. Hvis du har angitt tidsgrenser for programbruk, er det mulig at barnet ditt kan bruke programmene lenger enn grensene på oppdateringsdagen.