Om overvåking av sosiale nettverk

28. mars 2024

ID 99214

Overvåking av sosiale nettverk lar deg se kopier av alle innlegg fra barnets tidslinje og få informasjon om barnets antall venner på VK sosiale nettverk. En betydelig endring i antall venner kan tyde på at det har oppstått problemer med vennene eller at kontoen har blitt hacket. Informasjon om aktivitet på sosiale nettverk vises i underdelene Rapporter og Sammendrag.

Hvis du vil overvåke barnets aktiviteter på sosiale nettverk, må du koble den sosiale nettverkskontoen til barnets profil i Kaspersky Safe Kids.

Informasjon om barnets aktiviteter på sosiale nettverk oppdateres bare en gang om dagen.