Regionale begrensninger

28. mars 2024

ID 99562

Funksjonene til My Kaspersky kan være begrenset avhengig av regionen du spesifiserer når du oppretter kontoen din:

• Hvis et Kaspersky-program ikke er kommersielt lansert i regionen for kontoen din, kan enkelte deler av nettstedet og grensesnittelementer for å håndtere programmene være skjult eller utilgjengelig på språket ditt.
  • Hvis abonnementet på et Kaspersky-program er regionspesifikt og kontoen din er registrert i en annen region, kan det hende du ikke kan bruke abonnementet på enheten.
  • Nedlastingskoblinger for Google Play for Kaspersky-apper for Android er kanskje ikke tilgjengelig i Kina på grunn av lokal lovgivning.
  • Premium-støttetjenester er ikke tilgjengelige i Kina.

Hvis du ønsker å endre regioninnstillingene, vennligst kontakt kundeservice.