Installere og konfigurere Kaspersky Safe Kids

7. oktober 2022

ID 204174

For å begynne å jobbe med programmet, må du først installere Kaspersky Safe Kids på foreldreenheten i foreldremodus. Slik administrerer du innstillinger for barnas enheter. Installer det deretter på barnets enheter for å aktivere innstillingene.

1. Installer applikasjonen på foreldreenheten. I iOS og Android kan du sette opp regler for barna dine og spore barnas aktivitet. Windows og MacOS-enheter har begrenset funksjonalitet for foreldre, og vil omdirigere deg til My Kaspersky for utvidede innstillinger og administrasjon. Du kan også administrere barnas innstillinger gjennom My Kaspersky, under Kids.
  2. Installer applikasjonen på barnets enheter og velg en barnemodus. Det er viktig å bruke den samme My Kaspersky-kontoen for å logge inn på systemet, siden du under oppsettet vil koble appen til enhetene dine og på barnas enheter via én enkelt My Kaspersky-konto.

For a mer informasjon om My Kaspersky-kontoen, kan du gå inn på elektronisk hjelp for My Kaspersky under Komme i gang.