Gjør app snarveien mindre synlig

8. september 2023

ID 244255

Du kan gjøre app snarveien mindre synlig på barnets Android-enhet.

For å gjøre snarveien mindre synlig:

1. På barnets enhet som allerede er konfigurert, åpner du Kaspersky Safe Kids.
  2. I app-menyen velg Slå av appen.
  3. Skriv inn passordet for My Kaspersky-kontoen din, og pause beskyttelsen i flere minutter.
  4. Gå til enhetens InnstillingerTilgjengelighet.
  5. Trykk på Installerte apper og velg Kaspersky Safe Kids.
  6. Skriv inn passordet for Kaspersky Safe Kids hvis det trenges.
  7. Uten å slå på bryteren, trykk navnet på snarvei-innstillingen for Kaspersky Safe Kids.
  8. Ved siden av den aktiverte innstillingen trykk på Flere alternativer eller KSK_AppsGames_innstillinger knappen.
  9. Konfigurer etikett visningsalternativer:
    • Velg ønsket snarvei plassering
    • Reduser etikettstørrelsen til minimumsverdien
    • Velg Skjul hvis ikke i bruk
    • Sett etikettens gjennomsiktighet til maksimumsverdien
  10. Gå tilbake til Kaspersky Safe Kids.
  11. I app-menyen velg Slå av appen.
  12. Gjenoppta barnets enhetsbeskyttelse.