XIAOMI-enheter

24. oktober 2023

ID 210804

Noen trinn kan variere avhengig av enhetsmodellen og versjonen av operativsystemet.

Kaspersky Safe Kids har følgende kjente problemer og mulige løsninger på XIAOMI-enheter:

• Appen kan slutte å fungere i bakgrunnsmodus selv om den er låst i minnet. Du kan løse dette problemet ved å endre innstillingene for appaktivitetskontroll i batteriinnstillingene.

Eksempel: På Xiaomi Redmi Note 3 med Android 6.0.1 går du til InnstillingerBatteri og ytelseAdministrer appers batteribrukVelg apper (tilgjengelig hvis strømsparingsmodus er på) → Kaspersky Safe KidsIngen restriksjoner.

• Det er mulig at Kaspersky Safe Kids ikke startes på nytt etter omstart av enheten eller hvis appen er lastet ut fra minnet. Du kan løse dette problemet ved å gå til enhetens sikkerhetssenter og tillate automatisk omstart for Kaspersky Safe Kids.
  • På enheter med den lokale kinesiske versjonen av MIUI-fastvare (uten forhåndsinstallert offisiell versjon av Google Play-tjenester) kan premiumversjonen av appen være utilgjengelig for kjøp.