Om varsler om barnets aktivitet

24. oktober 2023

ID 210918

Kaspersky Safe Kids lar deg motta varsler om barnets aktivitet i sanntid. For eksempel kan du motta varsler om følgende hendelser:

• Forsøk på å besøke et forbudt nettsted.
  • Forsøk på å åpne et forbudt program.
  • Barnet har forlatt det tillatte området.
  • Batterinivået til barnets enhet er mindre enn 15 %.
  • Forsøk på å avinstallere Kaspersky Safe Kids.

Hvis barnet ditt benytter en Android-enhet, kan du motta varslinger når han/hun slår av viktige innstillinger. Gå til Innstillinger for varslerViktige appfunksjoner ble slått av.

Du kan velge hvilke varsler du mottar.

Du kan se varsler på My Kaspersky, på den mobile enheten din med Kaspersky Safe Kids installert og på e-post.

Varsler på forelderens mobile enhet og på e-post er kun tilgjengelig i premiumversjonen av Kaspersky Safe Kids. Når du bruker gratisversjonen, kan du kun se varsler på My Kaspersky.