Installere appen

24. oktober 2023

ID 95086

Du kan installere Kaspersky Safe Kids fra appbutikkene til Google, Huawei eller andre leverandører.

For å installere Kaspersky Safe Kids:

1. Åpne appbutikken eller nettstedet på enheten din.
  2. Finn Kaspersky Safe Kids-appen.
  3. Åpne appsiden.
  4. Se listen med tillatelser som Kaspersky Safe Kids trenger.
    • Hvis du samtykker i å gi appen disse tillatelsene, trykker du på Installer.

Installasjonen av appen begynner.

• Hvis du ikke vil gi appen nødvendige tillatelser, må du ikke installere appen.

Noen trinn kan variere avhengig av hvilken nettbutikk du bruker.

Hvis du vil vite mer om bruk av Google Play, går du til Google Plays hjelpesenter. Hvis du vil vite mer om bruk av AppGallery, går du til støttenettstedet for AppGallery.