Kaspersky Safe Kids-funksjoner på Android/iOS

24. oktober 2023

ID 141486

Du kan installere Kaspersky Safe Kids for Android/iOS på barnets mobile enhet og forelderens mobile enhet. Mobile enheter med Kaspersky Safe Kids installert vil automatisk koble seg til My Kaspersky.

App-funksjoner tilgjengelig på barnets enhet

Når Kaspersky Safe Kids er satt opp på barnets mobile enhet, gjør den følgende:

• Beskytter barnet mot uønsket elektronisk innhold (med sikker søking-funksjon på barnets iOS-enheter).
  • Overvåke appbruk (kun for barnas Android-enheter).
  • Finn barnets enhet i sanntid.
  • Fungerer som en sikker nettleser (kun for barnas iOS-enheter).
  • Overvåker hvor lenge enheten brukes av barnet ditt.
  • Overvåker bruken av YouTube (kun for barnas Android-enheter).

Barnebeskyttelse-innstillingene er ikke tilgjengelig i appen installert på barnets enhet. Du kan sette opp barnebeskyttelse på My Kaspersky eller i appen installert på forelderens enhet.

App-funksjoner tilgjengelig på forelderens enhet

Når Kaspersky Safe Kids er satt opp på en forelders mobile enhet, lar den deg:

• Sjekk hvor barnets mobile enheter befinner seg på et kart, og angi tillatte områder for barnet ditt.
  • Motta varsler om barnets aktivitet på enheten, i apper og på Internett.
  • Konfigurere Kaspersky Safe Kids' innstillinger for beskyttelse på barnets enhet.
  • Vis sammendrag av barnets aktiviteter.

Alle handlinger tilgjengelige på forelderens mobile enhet kan også utføres på My Kaspersky, hvor du også kan se detaljerte rapporter om alt barnet har foretatt seg på enhetene.