Om forespørsler fra barn

24. oktober 2023

ID 156100

Barnet ditt kan be om tillatelse til å besøke et forbudt nettsted, bruke et forbudt program eller kan be deg om å legge til ekstra tid i Kaspersky Safe Kids. Med denne funksjonen kan du endre Kaspersky Safe Kids-innstillingene eksternt etter behov.

Du kan se og godkjenne eller avslå barnets forespørsler i forelderens mobilapp eller på My Kaspersky.

I forelderens mobilapp vil barnets forespørsel dukke opp i varsler-delen .