Om bruk av programmet i EU, Storbritannia, Brasil eller Vietnam, eller av innbyggere i California

24. oktober 2023

ID 167012

Versjonene av programmet som Kaspersky og våre partnere distribuerer i EU, Storbritannia, Brasil og Vietnam (samt versjonene beregnet for bruk av innbyggere i California) oppfyller kravene i regelverket som regulerer innsamling og behandling av personlige data som er etablert i disse regionene.

Når du godtar lisensavtalen for sluttbrukere og personvernerklæringen, bekrefter du at du er i den nødvendige alderen for å installere Kaspersky Safe Kids. Når Kaspersky Safe Kids er installert, vil du bli tilbudt å lese og godta vilkår og betingelser som kreves for konfigurering og bruk av Kaspersky Safe Kids første gang.

Du blir også bedt om å godta erklæringen om databehandling for markedsføringsformål, slik at Kaspersky kan tilby deg ekstra fordeler. Hvis du velger å godta denne meddelelsen, kan du når som helst tilbakekalle samtykket ditt i programinnstillingene.

Hvis du skal konfigurere appen for barnets iOS-enhet, hopper du over markedsføringserklæringen. På iOS behandles ikke data i barnets modus for markedsføringsformål.

Vis og godta eller avslåt de ytterligere betingelsene og vilkårene

I henhold til vilkårene i EUs personvernforordning (GDPR) har du visse rettigheter angående dine personopplysninger (les delen «Dine rettigheter og alternativer» i produkt- og tjenesters personvernerklæring for å lære mer). I henhold til vilkårene i GDPR har du rett til å fjerne alle personopplysninger som ble formidlet under den gjeldende installasjonen av Kaspersky-appen. For å fjerne alle dine personopplysninger som er sendt inn av den nåværende installasjonen av appen fra Kaspersky, kontakt Kundeservice og oppgi enheten og installasjons-ID-ene dine.

Vis enhets- og installasjons-IDer