Beta og abonnementer

24. oktober 2023

ID 174256

Vi anbefaler deg å registrere en egen My Kaspersky-konto som du bruker kun til betatesting.

Hvis du allerede har kjøpt et abonnement, må du ikke legge til aktiveringskoder på My Kaspersky-kontoen som kun brukes til betatesting. Ellers går appen automatisk over til premiumversjonen, og abonnementet begynner å utløpe. Se hvordan du sjekker abonnement på My Kaspersky i My Kaspersky-hjelpen.

Hvis du allerede har et aktivt abonnement, kan du bruke funksjoner som er tilgjengelige gjennom abonnementet i betaversjonen av samme abonnement. Abonnementsperioden utvides ikke under betatestingen.