Om gratisversjoner, prøveversjoner og premiumversjoner

24. oktober 2023

ID 209846

Du kan bruke følgende versjoner av programmet:

• Gratisversjon. Gratisversjonen av Kaspersky Safe Kids tilbyr grunnleggende funksjonalitet. Du kan bytte fra gratisversjonen til premiumversjonen ved å kjøpe premiumversjonen i nettbutikken eller på My Kaspersky-nettstedet.
  • Prøveversjon. Prøveversjonen lar deg bruke alle funksjonene i appen i en prøveperiode, uten at du må betale for det. Du kan bytte fra prøveversjonen til premiumversjonen av appen. Ved slutten av prøveperioden blir du automatisk belastet summen i abonnementsavtalen din. For å unngå å betale avlyser du abonnementet før prøveperioden utgår.
  • Premiumversjon. Premiumversjonen av Kaspersky Safe Kids tilbyr alle funksjonene i appen. Premiumversjonen har en begrenset abonnementsperiode. Når abonnementet utløper, deaktiveres programmets premiumfunksjoner, og programmet går tilbake til gratisversjonen. Du kan fremdeles bruke gratisversjonen av Kaspersky Safe Kids eller fornye premiumversjonen.