Vis abonnementsinformasjon

24. oktober 2023

ID 209847

Du kan sjekke abonnementperioden på en av foreldrenes mobilenheter som har Kaspersky Safe Kids installert.

Abonnementsinformasjonen vises kun i premiumversjonen av appen.

Slik sjekker du abonnementsperioden på mobilenheten til en av foreldrene:

I navigasjonsfeltet i Kaspersky Safe Kids trykker du på Android-enheten og Ekstra på iOS-enheten.

Abonnementsperioden vises øverst på skjermen. Hvis du vil ha mer informasjon, trykker du på abonnementsperioden.

I delen Abonnementer på My Kaspersky kan du vise nøkkelen, abonnementsperioden og ytterligere informasjon om abonnementet.