HTC-enheter

24. oktober 2023

ID 210797

Kaspersky Safe Kids har følgende kjente problemer og mulige løsninger på HTC-enheter:

Enkelte fastvarefunksjoner på HTC-enheter kan føre til problemer når du skriver inn et passord ved å bruke et annet oppsett enn det engelske. Språkbryteren fungerer ikke i passordfeltet. Problemet kan oppstå på HTC M8.

Hvis du vil angi et passord i et annet oppsett enn engelsk, kan du prøve ett av følgende alternativer:

1. Installer et tredjepartstastatur fra Google Play og bruk det til å skrive inn passordet.
  2. Skriv inn passordet i et annet program, og kopier og lim det deretter inn i passordfeltet.