Samsung-enheter

24. oktober 2023

ID 210805

Noen trinn kan variere avhengig av enhetsmodellen og versjonen av operativsystemet.

Kaspersky Safe Kids har følgende kjente problemer og mulige løsninger på Samsung-enheter:

• En fastvarefunksjonalitet på Samsung Galaxy A9 kan føre til at appen ikke startes automatisk når du starter enheten på nytt. Vi anbefaler at du legger til Kaspersky Safe Kids i apper som kjøres automatisk, eller at du starter appen manuelt etter omstart av enheten.
  • Det er mulig at Kaspersky Safe Kids ikke startes på nytt etter omstart av enheten. Du kan løse dette problemet ved å tillate automatisk omstart for Kaspersky Safe Kids. Du kan for eksempel bruke Smart Manager-appen: gå til Smart ManagerMinneAutostart apper og sett Kaspersky Safe Kids-bryteren til PÅ.
  • Enkelte fastvarefunksjoner på Samsung-enheter kan føre til problemer når du skriver inn et passord ved å bruke et annet oppsett enn det engelske. Hvis du har gitt tilgjengelighetstillatelser til et program, kan tastaturoppsettet være utilgjengelig. Problemet er bekreftet på Samsung Galaxy S4.

Hvis du vil angi et passord i et annet oppsett enn engelsk, kan du prøve ett av følgende alternativer:

• Installer et tredjepartstastatur fra Google Play og bruk det til å skrive inn passordet.
    • Deaktiver tilgjengelighetsrettigheter for programmer og prøv å skrive inn passordet på nytt. Deaktivering av tilgjengelighetsrettigheter kan påvirke appenes virkemåte.