Meizu-enheter

24. oktober 2023

ID 210810

Noen trinn kan variere avhengig av enhetsmodellen og versjonen av operativsystemet.

Kaspersky Safe Kids kan ha følgende problemer og løsninger på Meizu-enheter:

• Kaspersky Safe Kids fungerer kanskje ikke som det skal når enheten er i hvilemodus. Du kan løse dette problemet ved å gå til InnstillingerEnhetStrømstyringEnergiforbrukOptimalisering av energiforbrukBehandling av hvilemodus og tillate at Kaspersky Safe Kids kjører i hvilemodus.
  • Det er mulig at Kaspersky Safe Kids ikke startes på nytt etter omstart av enheten eller hvis appen er lastet ut fra minnet. Du kan løse dette problemet ved å tillate automatisk omstart av Kaspersky Safe Kids.
  • Kaspersky Safe Kids kan lastes ut fra enhetsminnet. Du må låse appen i minnet for at appen skal fungere riktig.

Slik låser du appen i RAM

• MEIZU PRO 6 PLUS:

Kaspersky Safe Kids har kanskje ikke tilgang til tillatelser på Meizu Pro 6 Plus med Android 6.0.1. Da fungerer ikke appen som den skal. Du kan løse dette problemet ved å oppgradere til Android 7.x. Ellers gjør du følgende:

1. Gå til InnstillingerProgrammerKaspersky Safe KidsBehandling av tillatelser.
    2. Gi alle tillatelser: Sett tillatelsene til PÅ eller trykk på et tillatelsesnavn og velg Tillat fra listen.