Plasseringsovervåking på barnets Android-enhet

24. oktober 2023

ID 241260

På kartet finner du ikke bare familiemedlemmer, men også alle enhetene de bruker. Noen ganger kan det hende at plasseringen til barnets Android-enhet ikke blir bestemt nøyaktig på grunn av et svakt GPS-signal. Dette kan fikses.

For å forbedre nøyaktigheten til barnets plassering:

På Android 12 og senere

1. Gå til barnets enhetsinnstillinger.
  2. Velg Plassering og trykk for å åpne den. Sjekk om Plassering er aktivert.
  3. Trykk på Plasseringstjenester og deretter på Google Posisjonsnøyaktighet. Sjekk om Nøyaktighet er slått på.
  4. Slå på Forbedre plasseringsnøyaktighet hvis den er av.

På Android 11 og tidligere

1. Gå til barnets enhetsinnstillinger.
  2. Velg Plassering og trykk for å åpne den. Sjekk om Plassering er aktivert.
  3. Trykk på Avansert og deretter på Google Posisjonsnøyaktighet. Sjekk om Nøyaktighet er slått på.
  4. Slå på Forbedre plasseringsnøyaktighet hvis den er av.

Å slå på Wi-Fi og Bluetooth-skanning kan også bidra til å øke plasseringsnøyaktighet.

Slik slår du på Wi-Fi og Bluetooth-skanning:

På Android 12 og senere

1. Gå til barnets enhetsinnstillinger.
  2. Velg Plassering og trykk for å åpne den.
  3. Trykk på Plasseringstjenester.
  4. Slå på Wi-Fi-skanning og Bluetooth-skanning hvis de er slått av.

På Android 11 og tidligere

1. Gå til barnets enhetsinnstillinger.
  2. Velg Plassering og trykk for å åpne den.
  3. Tapp på Wi-Fi-skanning og Bluetooth-skanning.
  4. Slå på Wi-Fi-skanning og Bluetooth-skanning hvis de er slått av.

Hvis innstillingene ovenfor var av, slår du dem på og starter barnets enhet på nytt. Barnets plassering vil være mer nøyaktig fra nå av.

Når barnet ditt er innendørs, kan GPS-signalet fortsatt være svakt. Vent til barnet ditt går utenfor.