Maskinvare- og programvarekrav

24. oktober 2023

ID 94957_1

Denne hjelpen gjelder for Kaspersky Safe Kids for Android 1.99.0.XXX og for Kaspersky Safe Kids for iOS 1.100.0.XXX og nyere.

En enhet må oppfylle følgende krav for å støtte Kaspersky Safe Kids for Android:

• Enhetstype: smarttelefon eller nettbrett
  • Skjermoppløsning: 320x480 DPI eller høyere
  • Operativsystem: Android 7 og nyere
  • Internett-tilkobling

Kaspersky Safe Kids for Android bør være installert i hovedminnet til enheten (ikke på et minnekort som kan tas ut). På Android kan Kaspersky Safe Kids dessuten være ustabilt hvis det er lite RAM igjen på enheten.

En enhet må oppfylle følgende krav for å støtte Kaspersky Safe Kids for iOS:

• Operativsystem: iOS 15.X og nyere
  • Internett-tilkobling