Konfigurer appen for bruk av en forelder

24. oktober 2023

ID 95610

Etter å ha installert Kaspersky Safe Kids på din mobile enhet, må du konfigurere appen for bruk av en forelder.

Følg instruksjonene i appen første gang du starter den.

Hvis du fullfører konfigureringen av appen for bruk av en forelder, og du senere bestemmer deg for å konfigurere Kaspersky Safe Kids for barnet ditt, må du avinstallere appen og installere appen på nytt.

For å konfigurere Kaspersky Safe Kids for bruk av en forelder:

1. Start Kaspersky Safe Kids på den mobile enheten din.

Velkommen-skjermen til Kaspersky Safe Kids åpnes.

2. Se gjennom nøkkelfunksjonene til appen og trykk på Fortsett.

Et vindu med vilkårene åpnes.

3. Se gjennom de juridiske dokumentene.
    • Hvis du samtykker i dokumentene, kan du krysse av i de tilhørende avkryssingsboksene. Trykk Bekreft hvis du samtykker i dokumentene.
  4. Hvis du ikke er enig i det dokumentene sier, lukker du appen og lar være å bruke den.
  5. Koble enheten til My Kaspersky:
    • Hvis du allerede har en My Kaspersky-konto, gjør du følgende:
      1. Skriv inn brukernavn og passord.
      2. Trykk på Logg på.
    • Hvis du registrerte deg på My Kaspersky med Apple-, Google- eller Facebook-kontoen din, må du opprette et passord for My Kaspersky-kontoen din. For å gjøre dette, trykk påJeg har allerede opprettet en My Kaspersky-konto gjennom Google, Apple eller Facebook. lenke og følg instruksjonene. Hvis du vil ha mer informajson, ser du Hjelpedelen for My Kaspersky.

Tilgjengeligheten av rask pålogging avhenger av din region. For mer informasjon om begrensninger i Russland, se denne artikkelen (bare tilgjengelig på engelsk og russisk).

• Hvis du ikke har en My Kaspersky-konto, gjør du følgende:
      1. Trykk på Har du ingen konto ennå?.
      2. Fullfør registreringsprosessen.

En melding med en kontoaktiveringslenke sendes til e-postadressen du oppga. Trykk på lenken for å bekrefte registreringen.

3. Tapp på Fortsett.

Du kan også opprette en konto på My Kaspersky.

Den mobile enheten din vil bli koblet til My Kaspersky.

6. Spesifiser at dette er en forelders enhet.
  7. Opprett eller skriv inn tilgangskoden til appen. Tilgangskoden er den samme for alle enheter som er knyttet til den samme kontoen på My Kaspersky.
  8. Trykk på Konfigurer barnets enhet.

Kaspersky Safe Kids er klar for bruk på den mobile enheten din.