Konfigurer appen for barnet ditt

24. oktober 2023

ID 95625

Etter å ha installert Kaspersky Safe Kids på barnets mobile enhet, konfigurer appen for bruk av barnet ditt. Når barnets enhet er konfigurert, vil aldersbegrensninger og andre innstillinger for beskyttelse gjelde.

Før du konfigurerer Kaspersky Safe Kids, må du konfigurere skjermtid på barnets enhet.

Slik konfigurerer du skjermtid

Med skjermtid kan du dra full nytte av alle funksjonene til Kaspersky Safe Kids. Med skjermtid:

• Barnet ditt vil ikke kunne slette appen;
  • Du kan bruke Nettaktivitetsovervåking (overvåke hvilke nettsteder barnet ditt besøker);
  • Du kan bruke enhetsblokkering for barnets enhet.

Finn ut mer om funksjoner som er tilgjengelige på ulike barns enheter

Følg instruksjonene i appen første gang du starter den.

Hvis du fullfører konfigureringen av appen, og du senere bestemmer deg for å konfigurere Kaspersky Safe Kids for bruk av en forelder, må du avinstallere appen og installere appen på nytt.

For å konfigurere Kaspersky Safe Kids for bruk av et barn og slå på beskyttelse:

1. Start Kaspersky Safe Kids på barnets mobile enhet.

Velkommen-skjermen til Kaspersky Safe Kids åpnes.

2. Se gjennom nøkkelfunksjonene til appen og trykk på Fortsett.

Et vindu med vilkårene åpnes.

3. Se gjennom de juridiske dokumentene.
    • Hvis du samtykker i dokumentene, kan du krysse av i de tilhørende avkryssingsboksene. Trykk Bekreft hvis du samtykker i dokumentene.
  4. Hvis du ikke er enig i det dokumentene sier, lukker du appen og lar være å bruke den.
  5. Koble enheten til My Kaspersky:
    • Hvis du allerede har en My Kaspersky-konto, gjør du følgende:
      1. Skriv inn brukernavn og passord.
      2. Trykk på Logg på.
    • Hvis du ikke har en My Kaspersky-konto, gjør du følgende:
      1. Trykk på Har ingen konto.
      2. Fullfør registreringsprosessen.

En melding med en kontoaktiveringslenke sendes til e-postadressen du oppga. Trykk på lenken for å bekrefte registreringen.

3. Tapp på Fortsett.

Du kan også opprette en konto på My Kaspersky.

6. Se gjennom erklæring om databehandling for markedsføringsformål. Trykk på Hopp over.

I barnets modus behandles ikke data for markedsføringsformål.

7. Spesifiser at dette er et barns enhet.
  8. Spesifiser barnet som bruker denne mobile enheten:
    • Velg barnet i listen med barn.
    • Legg til et barn hvis listen med barn ikke inkluderer barnet som brukes denne mobile enheten. Gjør følgende:
      1. Trykk på Legg til barn.
      2. Angi barnets personopplysninger:
        • Barnets navn. Dette navnet vises når du mottar varsler om barnets aktivitet.
        • Barnets fødselsdato. Barnets alder avgjør standardinnstillingene som Kaspersky Safe Kids bruker til å overvåke barnets enhet.
        • Bilde av barnet ditt.
      3. Trykk på Legg til.

Du kan også legge til detaljer om barnet ditt på My Kaspersky.

9. Trykk på Fortsett og gi Kaspersky Safe Kids tilgang til enhetens plassering.
  10. Tillat at Foreldrekontroll administrerer begrensninger.
  11. La Kaspersky Safe Kids sende varsler.
  12. Tillat Kaspersky Safe Kids å få tilgang til barnets sted mens du bruker appen.
  13. Trykk på Ferdig.

Kaspersky Safe Kids er konfigurert. Du kan gi enheten til barnet ditt.

Funksjonalitet i iOS-operativsystemet gjør det mulig å skjule Kaspersky Safe Kids-varsler på barnets enhet. Dette kan du gjøre i operativsystemets innstillinger.

Hvordan sette opp Kaspersky Safe Kids ved hjelp av Screen Time API etter oppdatering til versjon 1.87.0.XXX