Fjerne appen fra barnets enhet

24. oktober 2023

ID 95655

Før du avinstallerer Kaspersky Safe Kids, må du først fjerne Kaspersky Safe Kids-konfigurasjonsprofilen. For å fjerne konfigurasjonsprofilen, må du oppgi Kaspersky Safe Kids-PIN-koden. Du finner koden i innstillingene til Kaspersky Safe Kids på barnets mobile enhet, eller du kan gå inn på My Kaspersky.

Hvis du ikke fjerner konfigurasjonsprofilen, vil ikke Kaspersky Safe Kids-begrensningene fjernes.

For å se PIN-koden for å fjerne konfigurasjonsprofilen på barnets mobile enhet:

1. Start appen på barnets mobile enhet.
  2. Trykk på OmSlik avinstallerer du appen.
  3. Skriv inn passordet for My Kaspersky-kontoen din.

Instruksjoner om hvordan du avinstaller Kaspersky Safe Kids fra barnets mobile enhet vises sammen med koden for å fjerne konfigurasjonsprofilen.

For å fjerne konfigurasjonsprofilen fra barnets mobile enhet:

1. Gå til startskjermen og trykk på InnstillingerGenerellProfiler.
  2. Velg Kaspersky Safe Kids-profilen.
  3. Trykk på Fjern.
  4. Skriv inn koden for å fjerne konfigurasjonsprofilen.

Konfigurasjonsprofilen fjernes. Nå kan du avinstaller Kaspersky Safe Kids-appen.

For å avinstallere Kaspersky Safe Kids:

1. Gå til startskjermen og trykk på og hold inne Kaspersky Safe Kids-ikonet til det begynner å riste.
  2. Velg slettealternativ.

Når app er fjernet, fjernes den mobile enheten fra barnets profil på My Kaspersky.