Merknader om varemerker

24. oktober 2023

ID 97210

Registrerte varemerker og tjenestemerker tilhører sine respektive eiere.

ABBYY Lingvo er et varemerke tilhørende ABBYY Software, Ltd.

Amazon er et varemerke for Amazon.com, Inc. eller deres tilknyttede selskaper.

Android, Chrome, Firebase, Google, Google AdWords, Google Analytics, Google Chrome, Google Drive, Google Maps og Google Play er varemerker for Google LLC.

Apple, App Store, iMac, iPad, iPhone, iPod, iPod touch, Keychain, Mac, MacBook, macOS, OS X, QuickTime, Safari, Touch ID og Face ID er varemerker for Apple Inc.

ASUS-varemerket og ZenFone er enten amerikanske registrerte varemerker eller varemerker som tilhører Asustek Computer Inc. i USA og/eller andre land.

Bing, Internet Explorer, Microsoft, Outlook, Windows, Windows Azure, Windows Media og Skype er varemerker for Microsoft-gruppen av selskaper.

BitTorrent er et varemerke tilhørende BitTorrent, Inc.

Dropbox er et varemerke tilhørende Dropbox, Inc.

Flipshare og IOS er registrerte varemerker eller et varemerke tilhørende Cisco Systems, Inc. og/eller deres partnere i USA og visse andre land.

Lenovo er et varemerke som tilhører Lenovo i USA, andre land eller begge deler.

LinkedIn er et registrert varemerke tilhørende LinkedIn Corporation og deres partnere i USA og i andre land.

HTC er et varemerke som tilhører HTC Corporation.

HUAWEI er et varemerke for Huawei Technologies Co., Ltd.

SAMSUNG er et varemerke tilhørende SAMSUNG i USA og andre land.

UNIX er et registrert varemerke i USA og andre land, lisensiert eksklusivt via X/Open Company Limited.