Hva som er nytt

27. mars 2023

ID 145056

Hva er nytt i Kaspersky Safe Kids 23.0.0.399:

• Med denne utgivelsen har vi jobbet bak kulissene. Det kan virke som ingenting har endret seg, men vi har forbedret ytelsen og fikset mindre feil.

Etter oppdateringen kan Kaspersky Safe Kids komme til å tilbakestille beregningen av tiden barnet ditt bruker på programmer og datamaskinen. I dette tilfellet blir dagens tidligere tidsstatistikk slettet. Hvis du har angitt tidsbegrensning for program- eller datamaskinbruk, kan barnet ditt bruke programmer og datamaskinen lengre enn disse tidsbegrensningene samme dag som programmet oppdateres. Dette er grunnen til at vi anbefalte deg til å sjekke statistikken etter en oppdatering.

Se også

Oppdater Kaspersky Safe Kids