Krav til datamaskinen

27. mars 2023

ID 94538

Minste maskinvarekrav:

• Prosessor: 1 GHz
  • RAM: 1 GB for 32-biters system (x32) / 2 GB for 64-biters system (x64)
  • Ledig lagringsplass: 200 MB

Ekstra ledig lagringsplass (opptil 4,5 GB) kan være nødvendig for å installere Microsoft .NET Framework hvis det ikke er installert på datamaskinen.

Generelle krav:

• Microsoft Windows Installer 3.0 eller nyere
  • Microsoft .NET Desktop Runtime 6.x (6.0.10 eller høyere)
  • Internett-tilkobling (for tilkobling til My Kaspersky-nettstedet, programbruk og oppdatering av programmet)
  • Skjermoppløsning på 1024x768 piksler eller høyere

Støttede operativsystemer:

• Microsoft Windows 7 Home Basic, Home Premium, Professional, Ultimate, Starter (x32 / x64) Service Pack 1 med oppdateringer KB4474419 og KB4490628 eller nyere
  • Microsoft Windows 8, 8.1 Pro (x32 / x64)
  • Microsoft Windows 10 Education, Home, Pro (x32 / x64) inkludert RS1, RS2, RS3, RS4, RS5, 19H1, 19H2, 20H1, 20H2, 21H1, 22H2
  • Microsoft Windows 11 Home, Pro, Education (x32 / x64) inkludert 21H2, 22H2

Støttede nettlesere:

• Chromium-basert Microsoft Edge
  • Microsoft Internet Explorer (versjon 10-11) inkludert aktivert Forbedret beskyttet modus
  • Google Chrome (versjon 74 eller nyere)
  • Mozilla Firefox (versjon 67 eller nyere)
  • Yandex.Browser (versjon 19 eller nyere) inkludert aktivert Turbo-modus

Microsoft Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox og Yandex.Browser støttes både for x86- og x64-versjoner.