Tool voor het verwijderen van Kaspersky-toepassingen (kavremover)

Latest update: 30 oktober 2023 Artikel-ID 1464

Wij raden je aan de nieuwste toolversie te gebruiken. Gebruik de kavremover-tool niet, tenzij dit wordt aanbevolen door de klantenondersteuning van Kaspersky. Onredelijk gebruik van de tool kan het verwijderen van het programma bemoeilijken.

Wanneer u de kavremover-tool gebruikt, worden ook de volgende informatie en instellingen verwijderd:

• Licentiegegevens. Zorg ervoor dat u de activeringscode of licentiesleutel hebt opgeslagen voordat u de tool gebruikt. We raden aan het programma te verbinden met uw My Kaspersky-account, waarbij uw licentiegegevens worden opgeslagen. Zie dit artikel (engelse versie) voor instructies.
  • Alle programma-instellingen. Als u de programma-instellingen wilt opslaan, exporteert u ze. Zie de Online Help-pagina voor instructies over het importeren en exporteren van instellingen, met Kaspersky Internet Security als voorbeeld.

De kavremover-tool ondersteunt Windows XP niet.

Een Kaspersky-programma verwijderen met behulp van de kavremover-tool

Programma's die met kavremover kunnen worden verwijderd

Aanvullende informatie voor gebruikers van zakelijke programma's

Kaspersky-programma's voor macOS verwijderen

Download de kavremover tool

Kavremover is een gratis tool voor het verwijderen van Kaspersky toepassingen die niet volledig kunnen worden verwijderd met standaard Windows tools.

Did you find what you were searching for?
Thank you for your feedback!