Hoe maak ik een GetSystemInfo-rapport aan?

Latest update: 14 maart 2024 Artikel-ID 3632

Download Kaspersky Get System Info

Kaspersky Get System Info (GSI) is een gratis tool voor het verzamelen van informatie over het besturingssysteem.

Download de tool voor bedrijven .

Download de tool voor thuis .

Na de installatie van een Kaspersky-programma kan het besturingssysteem of het programma slecht werken als gevolg van incompatibiliteit van software of stuurprogramma's die naast het Kaspersky-programma op uw computer geïnstalleerd zijn.

Om de oorzaak van het probleem te achterhalen en het op te lossen, heeft de Klantenondersteuning van Kaspersky mogelijk een rapport nodig via Get System Info (GSI).

Als de technicus van de Klantenondersteuning van Kaspersky het type rapport niet heeft opgegeven, maak dan een standaard GSI-rapport voor thuis- of bedrijfsoplossingen.

Een standaard GSI-rapport krijgen

GSI op afstand uitvoeren in Kaspersky Security Center

GSI uitvoeren vanaf de opdrachtregel

Versie 6.2.2.56 versie-informatie

GetSystemInfo End User License Agreement (Gebruiksrechtovereenkomst):

Did you find what you were searching for?
Thank you for your feedback!