De app opnieuw opstarten

U kunt Kaspersky installeren vanuit de app stores van Google, Huawei of andere providers.

Om Kaspersky te installeren:

1. Open de store app of website op uw apparaat.
  2. Zoek de Kaspersky-app.
  3. Open de app-pagina en tik op Installeren . De installatie van de app begint.
  4. Lees de lijst met rechten die Kaspersky nodig heeft.
    • Als u ermee instemt de app deze machtigingen te verlenen, gaat u naar de apparaatinstellingen, zoekt u Kaspersky en geeft u de app toegang om alle bestanden te beheren.
    • Als u weigert de app de vereiste machtigingen te verlenen, installeer de app dan niet.

Sommige stappen kunnen variƫren afhankelijk van de winkel die u gebruikt.

Ga naar het Helpcentrum van Google Play voor meer informatie over het gebruik van Google Play. Ga voor meer informatie over het gebruik van AppGallery naar de AppGallery Support-website.