Removal Tool

Service-artikelen: Removal Tool voor het verwijderen van Kaspersky Lab-producten (KAVRemover)

Er kunnen fouten optreden bij het verwijderen van Kaspersky Lab-producten via Start > Configuratiescherm > Programma's toevoegen of verwijderen. Als resultaat kan het programma niet volledig verwijderd zijn, en blijven er mogelijk restanten achter in het systeem. Om het geïnstalleerde Kaspersky Lab-product volledig te verwijderen, kun je de KAVRemover-tool gebruiken.

De Removal Tool zorgt voor de volledige verwijdering van de onderstaande producten:

• Kaspersky Safe Kids
  • Kaspersky Small Office Security for Personal Computer / File Server, alle versies
  • Kaspersky Total Security (alle versies)
  • Kaspersky PURE (alle versies)
  • Kaspersky Anti-Virus (versies 2009 en nieuwer)
  • Kaspersky Internet Security (versies 2009 en nieuwer)
  • Kaspersky Password Manager, alle versies
  • Kaspersky Fraud Prevention for Endpoint, alle versies
  • AVP Tool driver
  • Kaspersky Security Scan 3.0
  • Kaspersky Security Scan 2.0
  • Kaspersky Endpoint Security 8/10/10 SP1 MR2 for Windows (for File Servers)
  • Kaspersky Endpoint Security 8/10/10 SP1 MR2 for Windows (for Workstations)
  • Kaspersky Anti-Virus 6.0 R2 for Windows Workstations
  • Kaspersky Anti-Virus 6.0 R2 for Windows Servers
  • Kaspersky Anti-Virus 6.0 FS MP4
  • Kaspersky Anti-Virus 6.0 SOS MP4
  • Kaspersky Anti-Virus 6.0 WKS MP4
  • Kaspersky Anti-Virus 8.0 for Windows Servers Enterprise Edition
  • Kaspersky Network Agent 10
  • Kaspersky Lab Network Agent 8/9
Wanneer je een product verwijdert met de KAVRemover-tool, verwijder je ook de licentie-informatie. Wees er daarom zeker van dat j de licentiesleutel of de activatiecode goed hebt bewaard, zodat je deze later nog kunt gebruiken.

Hoe moet ik de tool gebruiken?

Additionele informatie voor zakelijke producten