Nummerherkenning

26 januari 2024

ID 247343

Op het tabblad Nummerherkenning op het startscherm kunt u de Kaspersky Who Calls-app downloaden of openen. De app beschermt je tegen spam, zodat je ongewenste oproepen kunt blokkeren.

Er zijn twee versies van de Kaspersky Who Calls-app: gratis en premium. U kunt de gratis versie gebruiken of een abonnement kopen dat het gebruik van een Premium versie omvat (deze is momenteel alleen beschikbaar in de Plus- en Premium-abonnementen voor gebruikers in Rusland).

Meer informatie over de Kaspersky Who Calls-app (alleen bepaalde talen) .

Houd er rekening mee dat Kaspersky Who Calls alleen beschikbaar is in Rusland, Indonesië en in de Republiek Kazachstan.