Kaspersky Password Manager installeren en starten

18 september 2023

ID 140398

Zo downloadt en installeert u Kaspersky Password Manager (als dit nog niet is geïnstalleerd):

1. Open de Kaspersky app.
  2. Tik in het onderdeel Kaspersky Password Manager op Download en installeer.

U ziet nu een pagina met de gegevens van Kaspersky Password Manager.

3. Tik op de pagina met de gegevens van de app op Installeren.

Hiermee wordt de download en installatie van Kaspersky Password Manager gestart.

Zo start u Kaspersky Password Manager als het programma al is geïnstalleerd:

1. Open de Kaspersky app.
  2. Tik in het onderdeel Kaspersky Password Manager op Openen.

De Kaspersky Password Manager-app wordt geopend.

Raadpleeg de Help van Kaspersky Password Manager als u instructies voor het gebruik van Kaspersky Password Manager nodig hebt.