Over My Kaspersky

24 november 2023

ID 132090

My Kaspersky is een online resource voor de volgende taken:

• Ondersteunde Kaspersky-programma's op uw apparaten beheren op afstand.
  • Installatiepakketten voor Kaspersky-programma's downloaden.

U kunt inloggen op My Kaspersky met een van volgende methoden:

• Door middel van gebruikersgegevens die zijn gekoppeld aan andere Kaspersky-bronnen.
  • Door een nieuw account aan te maken (op My Kaspersky of rechtstreeks vanuit compatibele programma's).
  • Door middel van Facebook-gebruikersgegevens.

U moet uw apparaten verbinden met My Kaspersky om aan de slag te gaan met Kaspersky.

Gedetailleerde informatie over gebruik My Kaspersky is beschikbaar in de Help van My Kaspersky.