Bronnen met informatie over de app

24 november 2023

ID 135068

De pagina van de Kaspersky app op de website van Kaspersky

Op deze pagina kunt u algemene informatie over de app, de functies en de kenmerken bekijken.

De pagina van de Kaspersky app bevat een link naar de online winkel. Daar kunt u de app kopen of uw licentie verlengen.

Bespreek Kaspersky-toepassingen op het Kaspersky Support-forum

Als uw vraag niet dringend is, kunt u uw vraag bespreken met deskundigen van Kaspersky en andere gebruikers op ons forum.

Op het forum kunt u bestaande onderwerpen bekijken, reacties plaatsen en nieuwe discussieonderwerpen aanmaken.