De app installeren

24 november 2023

ID 140352

Om de Kaspersky app te installeren:

1. Ga naar de App Store.
  2. Zoek de Kaspersky app. Tik hiervoor op Zoek, typ de naam van de app in het zoekveld en tik op de knop Zoek.
  3. Selecteer de Kaspersky app in de zoekresultaten.

Er wordt een pagina met details over de Kaspersky app geopend.

4. Tik op de pagina van de app op Download en tik vervolgens op Installeer.
  5. Voer zo nodig het wachtwoord van uw Apple ID in.

De installatie van de app wordt gestart.

Raadpleeg de handleidingen voor iPhone of iPad voor informatie over hoe u de App Store gebruikt en apps installeert.

Hoe kun je de Kaspersky app installeren door een QR-code te scannen