Kaspersky Password Manager installeren en starten

24 november 2023

ID 140398

Zo downloadt en installeert u Kaspersky Password Manager (als dit nog niet is geïnstalleerd):

1. Ga naar de Kaspersky app > Alle functies.
  2. Scrol omlaag naar het Password Manager gedeelte.
  3. Tik op Installeren.

In de App Store wordt een pagina met details over Kaspersky Password Manager geopend.

4. Tik op het downloadpictogram om de app te downloaden en te installeren.

Zo start u Kaspersky Password Manager als het programma al is geïnstalleerd:

1. Ga naar de Kaspersky app > Alle functies.
  2. Scrol omlaag naar het Password Manager gedeelte en tik op Openen.

De Kaspersky Password Manager-app wordt geopend.

Raadpleeg de Kaspersky Password Manager Hulp voor instructies over het gebruik van Kaspersky Password Manager.