Kennisgevingen over handelsmerken

24 november 2023

ID 140724

Namen en logo's van genoemde producten en services zijn mogelijk geregistreerde of niet-geregistreerde handelsmerken van hun respectievelijke eigenaren. De Kaspersky -app wordt niet onderschreven, gesponsord of ondersteund door de eigenaren van de handelsmerken van derden die hierin worden genoemd.

App Store, Apple, iPad, iPadOS, iPhone, iTunes, macOS en Safari zijn handelsmerken van Apple Inc.

IOS is een gedeponeerd handelsmerk of handelsmerk van Cisco Systems, Inc. en/of diens dochterondernemingen in de Verenigde Staten en bepaalde andere landen.

Android, Firebase, Google AdWords, Google Analytics en Google Play zijn handelsmerken van Google, Inc.

Microsoft, Windows zijn handelsmerken van de Microsoft-bedrijvengroep.