Afmelden bij uw My Kaspersky-account

24 november 2023

ID 142556

Je kunt je afmelden bij je My Kaspersky-account in de Kaspersky app .

U kunt de functies van de app alleen gebruiken als u bent aangemeld bij uw My Kaspersky-account. Wanneer u zich afmeldt, worden de beschermingsfuncties van de app uitgeschakeld en is het apparaat niet meer verbonden met uw My Kaspersky-account. Wanneer u zich aanmeldt, herstelt de app de standaardinstellingen voor statistieken.

Zo meldt u zich af bij uw My Kaspersky-account:

1. Open de Kaspersky app.
  2. Tik op Profiel .
  3. Tik op account_settings naast het e-mailadres van uw My Kaspersky-account in het My Kaspersky Account gedeelte.
  4. Tik op Uitloggen .

U bent nu afgemeld bij uw My Kaspersky-account.