Beschermingsstatus van de app weergeven

24 november 2023

ID 142639

Zo geeft u de beschermingsstatus van de app weer:

1. Open de app.
  2. Tik boven in het hoofdvenster van de app op Meer informatie.

Een venster met de berichten van alle functies van de app wordt weergegeven. U kunt op een bericht tikken voor meer informatie.

Er zijn drie soorten berichten:

• Belangrijke berichten melden gebeurtenissen van kritiek belang voor de beveiliging van het apparaat, zoals de detectie van een jailbreak.
  • Statusberichten melden dat de bescherming in het opgegeven gebied actief is.
  • Informatieve berichten melden gebeurtenissen die mogelijk belangrijk zijn voor de beveiliging van het apparaat.