Over gegevensverstrekking (EU, VK, Brazilië, Vietnam, inwoners van de Amerikaanse staat Californië)

24 november 2023

ID 142641_1

Kaspersky beschermt alle ontvangen informatie in overeenstemming met de wetgeving en de toepasselijke Kaspersky-voorschriften. De gegevens worden via een beveiligd kanaal overgedragen.

Verstrekte persoonlijke gegevens

U stemt ermee in Kaspersky van persoonlijke gegevens te voorzien door de licentieovereenkomst voor eindgebruikers, het privacybeleid en andere juridische documenten te accepteren. De lijst met gegevens die worden verstrekt onder de voorwaarden van elk juridisch document kunt u bekijken in het overeenkomstige juridische document.

Zo bekijkt u de licentieovereenkomst voor eindgebruikers, het privacybeleid en andere juridische documenten:

1. Tik Profiel> Over > Juridisch.
  2. Tik op de naam van de verklaring.

De tekst van de geselecteerde verklaring wordt weergegeven.

Verstrekte niet-persoonlijke gegevens

U gaat akkoord met de verstrekking van niet-persoonlijke gegevens aan Kaspersky wanneer u de Gebruiksrechtovereenkomst accepteert.

Informatie over het updateverzoek:

• Type van de software
  • Versie van de software
  • Configuratie-ID
  • Resultaat van het updateverzoek
  • Foutcode