Selectie van relevant beveiligingsnieuws

24 november 2023

ID 142993

Om ervoor te zorgen dat het beveiligingsnieuws dat je ontvangt specifiek relevant is voor jou, krijgt de Kaspersky app informatie over je apparaat en de apps die je gebruikt. Deze informatie wordt uitsluitend gebruikt voor de selectie van nieuws die mogelijk belangrijk of interessant voor u is. Als u deze informatie niet wilt ontvangen, kunt u de optie uitschakelen.

Zo schakelt u de selectie van relevant beveiligingsnieuws uit:

1. Open de Kaspersky app.
  2. Tik op Profiel > Instellingen.
  3. Schakel Statistieken naar Kaspersky verzenden uit.