Uw accounts controleren

24 november 2023

ID 161479

Zo controleert u of uw accountgegevens voor iedereen toegankelijk zijn:

1. Open de Kaspersky app.
  2. Open het gedeelte Datalekcontrole.

Het scherm Controleer een account wordt geopend.

3. Typ in het zoekveld uw e-mailadres.
  4. Tik op Zoeken.

Als uw accountgegevens mogelijk zijn gelekt, toont de app een lijst met websites waar het gegevenslek zich kon voordoen, de datum van het mogelijke lek en de categorie van gegevenslek die mogelijk voor iedereen toegankelijk zijn.

Tik op de website voor meer informatie over het mogelijke gegevenslek en aanbevelingen van Kaspersky.

5. De app slaat elk gecontroleerd account op in een lijst met accounts die elke dag automatisch worden gecontroleerd.

U ontvangt een melding als een mogelijk lek van accountgegevens wordt gevonden.