Abonnementen beheren

24 november 2023

ID 165615_1

Een abonnement is de aankoop van het gebruiksrecht voor het programma volgens specifieke parameters (bijvoorbeeld verloopdatum van abonnement, aantal apparaten).

U kunt uw abonnement beheren (bijvoorbeeld kopen, tijdelijk opzetten of hervatten) via de pagina van uw persoonlijke account op de website van de serviceprovider (bijvoorbeeld via uw Apple-account). Volg de instructies in de App Store.

Over automatische verlenging

Een abonnement kan automatisch of handmatig worden verlengd. Een abonnement met automatische verlenging wordt automatisch verlengd op het einde van elke abonnementsperiode totdat u het opzegt. Een abonnement met handmatige verlenging moet worden verlengd op het einde van elke abonnementsperiode.

Als je automatische verlenging niet inschakelt of de app je abonnement om de een of andere reden niet automatisch kon verlengen (je creditcard is verlopen of werd geweigerd), zal de app na afloop van uw abonnement overschakelen op de gratis versie. Om de app onder het abonnement te blijven gebruiken, moet u uw abonnement handmatig verlengen op de website van Kaspersky of via uw provider.

Als je een abonnement op Kaspersky bestelt, worden je andere abonnementen waarin Kaspersky is opgenomen, niet geannuleerd. Voorkom meerkosten door ervoor te zorgen dat je de automatische verlenging van overbodige abonnementen hebt geannuleerd of uitgeschakeld.

Over het annuleren van een abonnement

Zo zegt u een abonnement op of schakelt u over naar de handmatige verlenging:

1. Ga naar de pagina van uw persoonlijke account op de website van de serviceprovider.
  2. Controleer of u actieve abonnementen hebt voor de app waarvoor u een abonnement koopt.

Annuleer de automatische verlenging van overbodige abonnementen of zeg die abonnementen op.

U kunt de automatische verlenging alleen hervatten voor abonnementen die u via Google Play hebt gekocht. Volg hiervoor de instructies in de Help van Google Play .

Je kunt slechts één abonnement voor Kaspersky kopen met één Apple ID. Om uw abonnement om te zetten naar een ander My Kaspersky-account, dient u een verzoek in bij de klantenservice via My Kaspersky, met een gedetailleerde beschrijving van het probleem.

Als u een actief abonnement hebt op Kaspersky VPN, kunt u dit gebruiken in de stand-alone app Kaspersky VPN Secure Connection.

Wanneer je je abonneert op de premium-versie, krijg je mogelijk enige tijd een gereduceerde prijs aangeboden. Deze korting kan eenmalig worden verleend en geldt alleen voor de aangegeven periode. Na afloop van deze periode worden de normale abonnementskosten voor het door jou gekozen pakket in rekening gebracht.

Als je je abonneert op Plus- en Premium-abonnementen van de Kaspersky-app, kunt je de Kaspersky VPN-functionaliteit gebruiken. Kaspersky VPN is ook beschikbaar in de proefversie van Kaspersky Plus.

Geblokkeerd abonnement

De abonnementsstatus "Geblokkeerd" betekent dat de technici van Kaspersky de activatiecode hebben geblokkeerd om illegaal gebruik ervan te voorkomen. U moet de app activeren met een nieuwe activatiecode.

Neem voor een nieuwe activatiecode contact op met de klantenservice van Kaspersky. U kunt ook een nieuwe activatiecode kopen in een online winkel.