Anti-Phishing-bescherming inschakelen

24 november 2023

ID 197526

Zo schakel je Anti-Phishing in:

1. Open de Kaspersky app.
  2. Scrol omlaag naar het gedeelte Anti-Phishing en schakel de functie in.

De Anti-Phishing-functie gebruikt VPN-technologie. Daarom moet je toestaan dat de app een VPN-configuratie instelt wanneer je Anti-Phishing inschakelt.

Als je VPN in de instellingen op het apparaat uitschakelt, stopt Anti-Phishing met werken.

Wanneer u Antiphishing inschakelt, verschijnt het VPN-pictogram in de statusbalk. Dit betekent echter niet dat VPN is ingeschakeld. Volg deze instructie om VPN in te schakelen.