Een abonnement voor de Kaspersky -app kopen en activeren

24 november 2023

ID 212649

Als u de Kaspersky-app wilt gebruiken, moet uw apparaat verbonden zijn met een My Kaspersky-account, één account waarmee u de bescherming van uw apparaten op afstand kunt beheren.

Abonnement kopen

U kunt een abonnement kopen bij een serviceprovider of in de app.

Abonnement activeren

Als u al een abonnement heeft, kunt u dit op een van de volgende manieren activeren:

• Gebruik een licentie die is gedetecteerd voor uw My Kaspersky-account. U moet de app verbinden met My Kaspersky om deze optie te gebruiken.
  • Voer een activeringscode in die u hebt ontvangen van uw serviceprovider of toen u het abonnement kocht. U kunt dit doen op My Kaspersky, volg de instructies daar .

Als u uw activeringscode verliest of per ongeluk verwijdert na het activeren van de app, neem dan contact op met de Kaspersky klantenservice

Gratis proefperiode

Je hebt ook de mogelijkheid om de Kaspersky app uit te proberen via een gratis proefperiode voor een korte evaluatieperiode. De evaluatieperiode is slechts eenmaal geldig. Wanneer de evaluatieperiode afloopt, brengt de App Store u automatisch kosten in rekening op basis van het pakket dat u hebt gekozen.

Als u uw abonnement tijdens de proefperiode opzegt, kunt u alle app-functies gratis gebruiken tot het einde van de proefperiode.