De Kaspersky VPN-versie kiezen

24 november 2023

ID 213294

U kunt de gratis versie van Kaspersky VPN gebruiken of een abonnement kopen voor de onbeperkte versie van Kaspersky VPN. U kunt een abonnement kopen of verlengen vanuit de app .

Functie

Gratis versie van Kaspersky VPN

Uitgebreide versie van Kaspersky VPN

Veilig verkeer

Specifiek bedrag per dag

Zo veel als u wilt

Virtuele locatie

Automatisch geselecteerd

Elk van de lijst

Het beschikbare volume van veilig verkeer staat los van het beschikbare verkeer van uw mobiele netwerkaanbieder. U kunt het internet blijven gebruiken nadat de limiet voor veilig verkeer is bereikt maar uw gegevens zullen niet meer worden beveiligd door Kaspersky VPN.

• In de gratis versie wordt de beveiligde verbinding uitgeschakeld wanneer de beveiligde verkeerslimiet wordt overschreden. U krijgt een melding van de app wanneer uw beveiligde verbinding wordt uitgeschakeld. U kunt wachten tot de weergegeven tijd in het hoofdvenster van de app is verstreken om dan een nieuwe beveiligde verbinding tot stand te brengen. Het verbruikte volume van veilig verkeer dat wordt weergegeven in de app kan enigszins verschillen van het werkelijk verbruikte volume.
  • In de onbeperkte versie is uw dagelijkse hoeveelheid beveiligd verkeer niet beperkt. Uw abonnement voor de onbeperkte versie kan een of meerdere apparaten bevatten. Als uw abonnement voor meerdere apparaten werkt, verbindt u ze met één My Kaspersky-account om uw abonnement te delen. Op My Kaspersky kunt u de apparaten ook loskoppelen van uw abonnement.