Kaspersky-abonnementen aan het bijwerken

24 november 2023

ID 227371

Wanneer je de Kaspersky-app bijwerkt naar de Kaspersky-app, wordt je abonnement ook automatisch bijgewerkt zodat het overeenkomt met de nieuwe abonnementen voor de Kaspersky app. Er worden geen extra kosten in rekening gebracht. Alle abonnementsvoorwaarden zoals de vervaldatum of de datum van de volgende automatische verlenging blijven dezelfde.

Het abonnement wordt op de volgende manier bijgewerkt:

Als u bepaalde app-functies van uw abonnement wilt blijven gebruiken, moet u zich mogelijk aanmelden bij uw Mijn Kaspersky-account.