Veilige QR Scanner

24 november 2023

ID 237265

Een QR-code of een barcode die u scant met uw apparaat kan verschillende soorten informatie bevatten. Deze informatie kan onveilig zijn voor uw apparaat: bijvoorbeeld een link naar een phishingwebsite. Met Kaspersky QR Scanner kunt u QR-codes scannen en veilig toegang krijgen tot de versleutelde informatie in QR-codes door de koppelingen te controleren die ze mogelijk bevatten.

Hier zijn de instructies voor het uitvoeren van typische gebruikerstaken die de functie biedt:

Een QR-code scannen

Een website openen

Een contactpersoon toevoegen